Zakelijk

Het interieur is het visitekaartje van jouw bedrijf. Of het kantoorruimte betreft, een winkel of horeca.

Een prettige omgeving is belangrijk. Dat geldt voor de klanten maar het is ook minstens zo belangrijk voor je werknemers. Het is bewezen dat als zij zich prettig voelen in hun werkomgeving er beter wordt gepresteerd.

Het gaat bij een goed interieur niet alleen om trends of mooie kleuren. Het is belangrijk dat jouw bedrijf uitstraalt waar het voor staat. HUISnummer5 helpt de bedrijfsvisie tot uiting te laten komen in het interieur.

Wij zorgen voor balans in identiteit en interieur.

Samen stellen we de wensen en eisen op. Deze vormen de basis voor ons ontwerp. Maar we beginnen met sfeerimpressies. Uiteraard staan we ook stil bij het budget en de planning.

Dan gaan we opzoek naar slimme oplossingen en een eigen gezicht dat past bij jouw bedrijf. Uiteraard hebben we daarbij altijd oog voor zaken als duurzaamheid, akoestiek en ergonomie.

Compleet ontzorgen is ons doel.

We kunnen er ook voor zorgen dat alle betrokken partijen zoals een aannemer, schilder, meubelmaker en stoffeerder gemaakte afspraken nakomen. Daarnaast kunnen we de gehele verbouwing coördineren. We vragen offertes aan voor grote aankopen en werkzaamheden. En we kunnen mooie meubels en accessoires voor je aanschaffen. Zo kan jij gewoon blijven doen waar je goed in bent en je focussen op je eigen bedrijf.

Een zakelijk ontwerp voor je maken is altijd maatwerk. Wij werken tegen een uurtarief van € 100 exclusief btw.

Na een vrijblijvend oriënterend gesprek, stellen wij graag een passende offerte op. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.