Zakelijk

Het interieur is het visitekaartje van jouw bedrijf. HUISnummer5 focust op de inrichting van kantoren en helpt jullie van A tot en met Z bij het creëren van een fijne en prettig werkomgeving.

Dat is zowel belangrijk voor de klanten maar natuurlijk minstens zo belangrijk voor iedereen die bij jullie werkt. En zelfs bij het vinden van nieuwe medewerkers kan een fijn interieur een rol spelen. Het is bewezen dat als werknemers zich prettig voelen in hun werkomgeving er beter wordt gepresteerd.

Er is de laatste jaren veel veranderd in het werken op kantoor. Zo komen we überhaupt minder op kantoor. En dat heeft gevolgen. Want hoe zorg je dat er toch goed kan worden vergaderd. Samenkomen is steeds belangrijker en vraagt dus iets van de ruimte en het interieur. Wat zijn alternatieven voor de bekende kantoortuin. Zijn de routings in een kantoor wel logisch. Hoe staat het met het binnenklimaat, verlichting en de akoestiek bij jullie? Wist je dat dergelijke zaken zelfs invloed hebben op de verzuimcijfers?

Wij zorgen voor balans in identiteit en interieur.

Het gaat bij een goed kantoorinterieur niet alleen om trends of mooie kleuren en fancy meubels. Het is belangrijk dat jouw bedrijf uitstraalt waar het voor staat. HUISnummer5 helpt jullie bedrijfsvisie tot uiting te laten komen in het interieur.

Samen stellen we de wensen en eisen op van het nieuwe kantoor. Deze vormen de basis voor ons ontwerp. Uiteraard staan we ook stil bij het budget en de planning. We gaan opzoek naar slimme oplossingen en een eigen gezicht dat past bij jouw bedrijf. Uiteraard hebben we daarbij altijd oog voor zaken als duurzaamheid, akoestiek en ergonomie.

Compleet ontzorgen is ons doel.

We kunnen er ook voor zorgen dat alle betrokken partijen zoals een aannemer, schilder, meubelmaker en stoffeerder gemaakte afspraken nakomen. Daarnaast kunnen we de gehele verbouwing coördineren. We vragen offertes aan voor grote aankopen en werkzaamheden. En we kunnen mooie meubels en accessoires voor jullie aanschaffen en laten plaatsen. Zo kunnen jullie gewoon blijven doen waar je goed in bent en je focussen op jullie eigen bedrijf.

Een zakelijk ontwerp maken is altijd maatwerk. Wij werken tegen een uurtarief van € 100 exclusief btw.

Na een vrijblijvend oriënterend gesprek, stellen wij graag een passende offerte op. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.