Wie wij zijn

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

HUISnummer5 wordt gerund door Josha Veenker.

“Als kind bouwde ik al maquettes van mijn droomwoning. En als puber veranderde ik mijn kamer minstens een paar keer per jaar van inrichting. Dat ik ‘iets’ met wonen ging doen was snel duidelijk.”

Twintig jaar heb ik als manager gewerkt bij o.a. een vastgoedbelegger en diverse woningcorporaties. Mijn creatieve manier van werken kon ik altijd goed combineren met het managen van diverse werkzaamheden en het aansturen van teams.

Maar oude liefde roest niet. Een eigen verbouwing van een bouwval tot droomhuis was de bekende druppel. Ik wist toen wat ik echt wilde. En na een tweetal studies, binnenhuisarchitectuur en interieurstyling, werk ik nu als interieurontwerper.

“Nee, ik ben niet bang voor veranderingen. Integendeel. En ik ben ook nog eens dol op zaken regelen en organiseren.”

Ze combineert creativiteit en een verfijnd gevoel voor kleur en materiaal met sociale vaardigheden en enthousiasme. Haar brein staat nooit stil en ze denkt alleen in kansen. “Mensen verrassen en laten genieten is mijn grootste doel.” Met veel persoonlijk gevoel benadert zij haar klanten en projecten.

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

Josha wordt ondersteund door Eric Altorf. Eric is een bevlogen design engineer met oog voor detail en een sterke drang naar perfectie. Zijn creatieve brein zorgt veelal voor slimme oplossingen. De oorsprong van zijn vakmanschap ligt in zijn opleiding als werktuigbouwkundige. Dit biedt hem nu veel inzicht in zowel ontwerp als uitvoering van ieder project.

Samen een grootse verbouwing te hebben uitgevoerd was voor ons het bewijs dat wij een sterk duo zijn. In HUISnummer5 zetten we onze eigen talenten optimaal in. Graag laten wij onze klanten hier van meegenieten.