Wie wij zijn

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

HUISnummer5 wordt gerund door Josha Veenker en Eric Altorf. Samen genieten wij van het leven. Samen hebben wij een groot hart voor design en interieur. Samen ontwerpen en adviseren wij. Samen zijn wij een ijzersterk duo.

“Samen ontwerpen betekent bij ons dat we altijd van 1 + 1 = 5 maken”

Josha heeft ruim twintig jaar in de vastgoedwereld gewerkt. Zo werkte zij als manager onder andere bij een grote vastgoedbelegger en diverse woningcorporaties.

Eric was jarenlang aandeelhouder van een gerenommeerd ontwerpbureau in Delft. Zo heeft hij hier onder andere drie Dutch Design Awards weten te winnen.

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

Samen bieden we een compleet pakket aan werkzaamheden. “We zijn de Yin-Yang binnen ons vakgebied. Aan de ene kant de tegenstelling, de mannelijke blik versus de vrouwelijke touch. Maar we vullen elkaar vooral aan. We versterken elkaar enorm. En dit komt altijd de kwaliteit van ons werk ten goede.”

Josha combineert creativiteit en een verfijnd gevoel voor kleur en materiaal met sociale vaardigheden en enthousiasme. Haar brein staat nooit stil en ze denkt alleen in kansen. “Mensen verrassen en laten genieten is mijn grootste doel.” Met veel persoonlijk gevoel benadert zij haar klanten en projecten.

Eric is een bevlogen design engineer met oog voor detail en een sterke drang naar perfectie. Zijn creatieve brein zorgt veelal voor slimme oplossingen. De oorsprong van zijn vakmanschap ligt in zijn opleiding als werktuigbouwkundige. Dit biedt hem nu veel inzicht in zowel ontwerp als uitvoering van ieder project.

“Het gaat er niet om wat wij willen. Jouw plek maken, dat willen wij.”

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

Hoe wij werken? Samen met jou zoeken we naar een manier die goed voelt.

Belangrijk vinden we kwaliteit. Dat is waar het bij ons om gaat. Het gaat immers om jouw woning, jouw kantoor, jouw winkel.

Wat we altijd doen is goed luisteren, duidelijk overleggen, veel meedenken. Het resultaat is dan altijd jouw plek.

“Veel ervaring hebben en veel plezier maken. Dat is HUISnummer5!”