Particulier

SFEER

Tijd voor een nieuwe keuken? Maar worstel je met te veel ideeën over de juiste indeling? Overweeg je een fikse verbouwing? En kan je moeilijk overzien wat nu de beste plek is voor de bank en waar moet de eethoek staan? Of heb je een nieuwbouwwoning gekocht en staar je naar een leeg canvas? Zo moeilijk om je voor te stellen wat er allemaal kan in de ruimte, en waar begin je?

In deze gevallen helpen onze indelingsplannen absoluut. We laten altijd drie verschillende scenario’s zien waardoor je goed de voor- en nadelen op een rij kan zetten. Welke indeling sluit het beste aan op jouw manier van wonen. 

Dit advies werken we altijd in 3D uit omdat je alleen dan goed kan zien wat het effect op de gehele ruimte is. We noemen deze plannen niet voor niks onze blokkenplannen. Nog even geen aandacht voor kleuren en materialen. Focus op de basis waarbij we slimme oplossingen en ideeën voor bijvoorbeeld extra bergruimte natuurlijk direct meenemen.

Soms is een klein beetje hulp genoeg voor een groots resultaat.

Een volledig uitgewerkt interieurplan is lang niet altijd nodig. Met deze indelingsplannen kan je zelf aan de slag, makkelijk in overleg met een aannemer en ook ideaal bij een bezoek aan een keukenwinkel.

Dit advies kost € 50 per m2 inclusief btw. We rekenen geen reiskosten tot 30 kilometer buiten Den Haag. 

Zijn keuzes in kleuren, materialen en meubels ook een aandachtspunt? Combineer advies RUIMTE dan met ons advies SFEER. We werken dan het gekozen indelingsplan volledig uit in kleuren, materialen en doen daarbij een concreet voorstel voor toe te passen meubels en verlichting.

TIP Dit advies kan mogelijk worden betaald vanuit een bouwdepot. Overleg hiervoor met jouw hypotheekverstrekker.

RUIMTE

Heb je een huis gekocht? Nieuwbouw of juist een oud pand? Of heb je besloten lekker te blijven wonen waar je woont maar sta je open voor een verbouwing?

Dan is er hoe dan ook werk aan de winkel. In alle gevallen is het belangrijk dat er in een vroeg stadium een goed uitgewerkt plan wordt gemaakt. Het creëren van een duidelijke stip op de horizon geeft focus en voorkomt vervelende verrassingen. Zo is altijd duidelijk wat het eindplaatje is. Focus voorkomt bijvoorbeeld miskopen en oponthoud. Het maakt keuzes juist makkelijker, en zorgt voor een beter proces.

Schakel ons vroegtijdig in! Dat verdien je op termijn echt terug.

We maken één volledig 3D interieurplan voor de ruimte(n) die jij wilt aanpakken. We geven slimme en creatieve oplossingen die leiden tot een optimaal gebruik. Het volledige plan wordt in 3D uitgewerkt en helemaal ingekleurd zodat je snel een heel duidelijk beeld hebt van het eindresultaat. 

Met een moodboard laten we zien welke sfeer we in de ruimte gaan creëren. Uiteraard maakt een compleet kleuren- en materialenadvies onderdeel uit van dit plan. En je ontvangt onze praktische boodschappenlijst waar tot in detail toegepaste meubels, verlichting en accessoires op een rij staan. Ook zorgen wij voor het bestellen hiervan. We maken het graag zo makkelijk mogelijk.

Dit advies kost € 60 per m2 inclusief btw. We rekenen geen reiskosten tot 30 kilometer buiten Den Haag. We gaan hierbij uit van een ruimte van minimaal 25 m2. Voor kleinere ruimten en ruimten met schuine wanden zoals een zolder of technisch meer complexe ruimten zoals een badkamer maken wij graag een prijs op maat. 

Ga je voor een compleet en optimaal interieurplan? Start dan eerst met het maken van een aantal 3D indelingsplannen middels RUIMTE. Jouw favoriete indeling werken we dan volledig uit in ons advies SFEER. Zo ontstaat echt het meest complete interieurplan voor jou, volledig op maat. Bij een keuze voor beide pakketten ontvang je van ons een korting van € 20 per m2. 

TIP Dit advies kan mogelijk worden betaald vanuit een bouwdepot. Overleg hiervoor met jouw hypotheekverstrekker.

THUIS

Je wilt wat zaken thuis veranderen of je bent eigenlijk al heel lekker op weg met verbouwen. Maar er ontbreekt nog iets, er zijn nog wat open eindjes. Voel je enige onzekerheid, wil je even sparren, een duwtje in de rug? Je zoekt nieuwe energie en een vleugje extra inspiratie? Een uitgebreid interieurplan is dan helemaal niet nodig.

Met flink wat samples van materialen en kleurstalen en veel voorbeelden komen we graag bij jou thuis of we gaan naar jullie nieuwe huis waar misschien al druk geklust wordt. Kan allemaal. Stel in 2 uur al je woonvragen aan ons. Daarna kan je direct zelf weer aan de slag. 

Zo verspil je geen tijd aan onnodig geschuif met meubels, miskopen of een verkeerde kleur op de wanden.

En besluit je toch om het groter aan te pakken? Je kan altijd opschalen naar SFEER of RUIMTE.

Dit advies kost € 395 inclusief btw tot 30 km buiten Den Haag. Woon je verder dan 30 km neem dan contact met ons op voor een passende aanbieding.

PASVORM

Valt jouw woonvraag niet in een van onze interieurpakketten? Geen probleem.

HUISnummer5 kijkt graag samen met jou naar een oplossing op maat. Dat geldt voor alle kleine en grote woonvragen.

Informeer naar de mogelijkheden via info@huisnummer5.nl of bel ons op 06 204 45 827.

PASVORM