Particulier

SFEER

Toe aan een nieuw interieur? Maar moet je niet denken aan een grootse verbouwing? Dat is ook vaak helemaal niet nodig. Met andere kleuren, een aantal nieuwe meubelstukken en accessoires kan je al een heel ander interieur creëren.

Soms is een klein beetje hulp genoeg voor een groots resultaat.

Zo kan op basis van jouw budget een plan worden gemaakt waardoor er meer sfeer en warmte in je huis komt. Meer balans en evenwicht voor jou.

Wij maken graag een mooi moodboard voor je ter inspiratie. Komen met een gebalanceerd kleurenvoorstel voor wand- raam en vloerbekleding. Ook maken wij een passend meubel- en accessoireplan inclusief een handige boodschappenlijst. Lekker makkelijk om zelf mee aan de slag te gaan.

Geen zin of tijd? Dan kunnen wij ook de aanschaf van meubels en accessoires op ons nemen.

Dit advies kost € 35 per m2 inclusief btw en reiskosten. Lekker duidelijk en geen onverwachte extra kosten. We gaan hierbij uit van een ruimte van minimaal 25 m2. Voor kleinere ruimten maken wij graag een prijs op maat.

Jouw woonboodschappen doen we voor € 100 inclusief btw.

RUIMTE

Heb je een huis gekocht? Nieuwbouw of juist een oud pand? Of heb je besloten lekker te blijven wonen waar je woont maar sta je open voor een verbouwing?

Dan is er hoe dan ook werk aan de winkel. In alle gevallen is het belangrijk dat er in een vroeg stadium een plan wordt gemaakt. HUISnummer5 helpt jou bij de vele aspecten waarmee rekening moet worden gehouden.

Schakel ons vroegtijdig in! Dat verdien je op termijn echt terug.

Met behulp van een 3D ontwerp nemen we jou mee in de mogelijkheden van jouw woning. We maken een uitgebreid indelingsplan voor de ruimte. We geven slimme en creatieve oplossingen die leiden tot een optimaal gebruik van de ruimte. Met een uitgewerkt meubel- en accessoireplan ronden we het plan tot in detail voor je af. Ook een moodboard met een kleurenadvies maakt onderdeel uit van dit plan.

Zo komt je in het (ver)bouwproces niet voor vervelende verrassingen te staan. Sterker nog, met een goed plan en een juiste indeling ga je optimaal om met jouw budget en voorkom je financiële verspilling.

Dit advies kost € 60 per m2 inclusief btw en reiskosten. We gaan hierbij uit van een ruimte van minimaal 25 m2. Voor kleinere ruimten en ruimten met schuine wanden zoals een zolder of technisch meer complexe ruimten zoals een badkamer maken wij graag een prijs op maat. Je ontvangt hoe dan ook altijd een duidelijke offerte van ons zonder onverwachte extra kosten.

Het plan kan worden uitgebreid met een lichtplan. Bovendien is het mogelijk dat we meerdere scenario’s voor je uitwerken. Zo kan je mogelijkheden goed vergelijken en de plussen en minnen duidelijk afwegen. Ook doen we jouw woonboodschappen voor € 100 inclusief btw.

TIP Dit advies kan mogelijk worden betaald vanuit een bouwdepot. Overleg hiervoor met jouw hypotheekverstrekker.

THUIS

Je wilt iets met je huis en weet niet waar je moet beginnen. Soms is een uitgebreid interieurplan helemaal niet nodig.

Heb je alleen behoefte aan goede adviezen, handige tips? Deskundig advies over de indeling of het kleurgebruik? We komen graag bij jou thuis en in 2 uur kan je al je woonvragen aan ons stellen. Hierna kan je dan zelf direct aan de slag.

Ons advies zetten we ter plaatse kort en bondig voor je op papier. Aangevuld met eventueel wat praktische schetsen, kleur- en materiaalstalen.

Zo verspil je geen tijd aan onnodig geschuif met meubels, miskopen of een verkeerde kleur op de wanden.

En besluit je toch om het groter aan te pakken? Je kan altijd opschalen naar SFEER of RUIMTE.

Dit advies kost € 375 inclusief btw tot 25 km buiten Den Haag. Woon je verder dan 25 km neem dan contact met ons op voor een passende aanbieding.

PASVORM

Valt jouw woonvraag niet in een van onze interieurpakketten? Geen probleem.

HUISnummer5 kijkt graag samen met jou naar een oplossing op maat. Dat geldt voor alle kleine en grote woonvragen.

Informeer naar de mogelijkheden via info@huisnummer5.nl of bel ons op 06 204 45 827.

PASVORM