Interior Design

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

HUISnummer5 voor interieuradvies, interieurontwerp, styling & design.

HUISnummer5 vertaalt met veel plezier jouw interieurwensen naar werkelijkheid. Wil je gaan verhuizen, vernieuwen of verbouwen? Wij helpen jou met een mooi, passend en persoonlijk interieurontwerp. Ons advies varieert van een kleur- en materialenplan, een lichtplan of een totaalconcept. We kunnen je nieuwe interieur zowel in 2D als in 3D vertalen. Zo laten wij onze plannen nog meer tot jouw verbeelding spreken. Begeleiden en coördineren van jouw project? We doen het graag. We zijn er voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

HUISnummer5 vertaalt met veel plezier jouw interieurwensen naar werkelijkheid.

Wij schrijven GENIETEN met hoofdletters. Dat geldt voor overal waar je bent. Of dat nou thuis is, of op kantoor. Daar waar je een hapje eet, een borrel drinkt of aan het werk bent.  Alleen, met vrienden of collega’s. Een plek die klopt zonder dat je altijd even goed kan benoemen waarom.

Dat is nu precies onze uitdaging. Creatieve ideeën combineren wij met praktische oplossingen waardoor altijd een unieke en eigen sfeer ontstaat. Waar we oog hebben voor het totaal en alle tijd stoppen in details. Daar waar alles op zijn plek valt. Waar het als thuis voelt.

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

HUISnummer5 bespaart je tijd en stress. Wij dragen graag bij aan jouw genieten!

Jij bepaalt waar je ondersteuning in wilt. Neem gerust contact met ons op om verschillende mogelijkheden te bespreken. We leren je graag beter kennen en luisteren naar jouw wensen voordat we aan de slag gaan. Daarom beginnen wij elk project, hoe groot of klein ook, altijd met een vrijblijvend oriënterend gesprek.