Interieurontwerp Noordwijk

HUISnummer5 ontwerpt jouw plek. Thuis en op het werk.

Wil je gaan verhuizen, vernieuwen of verbouwen in Noordwijk? Wij helpen jou met een mooi, passend en persoonlijk interieurontwerp. Kortom, we ontwerpen jouw plek.

Ons advies varieert van indelingsplannen die laten zien wat er allemaal kan in een ruimte, een uitgebreid interieurontwerp waar we de gehele ruimte op de schop nemen en opnieuw inkleuren, tot een kort en bondig advies bij jou thuis waar je al je interieurvragen kan stellen. En natuurlijk is maatwerk altijd mogelijk.

Begeleiden en coördineren van de realisatie van jouw project? We doen het graag. We zijn er voor de particuliere en voor de zakelijke markt.

HUISnummer5 vertaalt met veel plezier jouw interieurwensen naar werkelijkheid.

Wij schrijven GENIETEN in hoofdletters. Dat geldt overal waar je bent. Of dat nou thuis is, of op kantoor. Daar waar je relaxt, een hapje eet of aan het werk bent.  Alleen, met vrienden of collega’s. Een plek die klopt zonder dat je altijd goed kan benoemen waarom.

Dat is nu precies onze uitdaging. Creatieve ideeën combineren wij met praktische en slimme oplossingen. Hierdoor ontstaat altijd een uniek en eigen interieur. Jouw interieur. Waar we oog hebben voor het totaal en alle tijd stoppen in details. Daar waar alles op zijn plek valt. 

HUISnummer5 bespaart je tijd en stress. Wij dragen graag bij aan jouw genieten!

Jij bepaalt waar je ondersteuning in wilt. Zo kunnen we direct aanhaken na de aankoop van jouw woning. Maar we helpen ook graag bij de finishing touch. Hierin bieden we je verschillende mogelijkheden.

Passen deze werkzaamheden onvoldoende bij jouw vraag dan is maatwerk natuurlijk ook altijd mogelijk.

Direct een afspraak met ons maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem gerust contact met ons op. We leren je graag beter kennen en luisteren naar jouw wensen voordat we aan de slag gaan. Daarom beginnen wij elk project, hoe groot of klein ook, altijd met een vrijblijvend oriënterend gesprek en volgt daarna een passende offerte.