Prettig werken op kantoor in de anderhalve meter economie

De tijd dat we allemaal weer op kantoor kunnen werken ligt nog in de toekomst. En de verwachting is niet dat het van de een op de andere dag weer allemaal wordt zoals het was. Maar het feit dat er nu vooral nog thuis wordt gewerkt, geeft wel de mogelijkheid om op dit moment goed na te denken hoe we straks weer zo veilig en prettig mogelijk op kantoor kunnen werken.

Eén ding is zeker. Met alleen bureaus iets uit elkaar schuiven ben je er niet. Hoe ga je met groepen mensen om bij de coffee corner of het bedrijfsrestaurant? Denk aan de situaties rondom toiletten of liften en trappenhuizen. Het gebruik van vergaderruimten. Kunnen mensen elkaar passeren of moet er gewerkt worden met duidelijke looproutes binnen het bedrijf. Hoe worden in de toekomst bezoekers ontvangen? Het zijn maar een paar vraagstukken waar je mee geconfronteerd wordt als iedereen straks weer op kantoor aan de slag gaat.

Hoe kan HUISnummer5 helpen?

1. Indelingsplan

HUISnummer5 maakt een indelingsplan voor de werkvloer waarbij de bureaus zo optimaal mogelijk worden geplaatst, rekening houdend met de anderhalve meter en eventuele andere aanwezige randvoorwaarden. Het indelingsplan kan digitaal in 2D dan wel in 3D worden geleverd.

2. Risicoscan met adviesrapport

HUISnummer5 maakt een risicoscan van het kantoor. Op basis hiervan schrijven wij een adviesrapport. Zo worden er oplossingen aangedragen die bijdragen tot de anderhalve meternormering binnen de kantoormuren en kansen verminderen van bacterie-overdracht.

Denk daarbij aan oplossingen in optimale en veilige loopzones door het kantoorpand en de wijze waarop deze worden gemarkeerd. Suggesties voor een klantvriendelijke entree waar bezoekers op een veilige manier kunnen worden ontvangen. Of ideeën rondom het toepassen van automatische sensoren en apps voor de bediening van bijvoorbeeld deuren, dispensers, kranen.

Desgewenst ondersteunt HUISnummer5 bij de uitvoer van de aangedragen oplossingen.

3. Oplossing One Size, fits all

HUISnummer5 biedt een in eigen huis ontwikkelde slimme modulaire oplossing aan waarbij voldoende afstand tussen bureaus wordt gewaarborgd.

In tegenstelling tot veel aangeboden tussenwanden, is deze wand toepasbaar op bureaus van verschillende grootte. Oftewel, one size, fits all.

Hierdoor is inmeten niet nodig en van maatwerk is geen sprake. Dit scheelt dus tijd en geld. Voor elk losstaand bureau tot maximaal 200 cm breed kan dezelfde scheidingswand worden besteld. Eenvoudig zelf in elkaar te zetten en eventueel te customizen met kleur, uitgesneden figuren of logo’s.

De combinatie van zogenaamde PET-vilt panels en PETG transparante plaat zorgt voor een stevige constructie die goed is schoon te houden. Dit product is licht van gewicht en wordt als flat pack aangeleverd. Duurzaam en lage transportkosten.

Tot slot, zelfs met twee linkerhanden in enkele minuten makkelijk in elkaar te zetten.

Belangstelling? Bel of mail ons. Of laat een bericht achter via ons contactformulier.