Wie zoet is krijgt…design in zijn schoen

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

Al weer even loopt Sinterklaas door ons land. Druk met het bezorgen van vele cadeautjes in alle schoenen die ’s avonds weer bij de kachel staan. En dan natuurlijk het heerlijke avondje zelf niet te vergeten. Er wordt door de pieten alvast druk gewerkt aan het dichten, surprises bouwen en alles mooi inpakken.

HUISnummer5 draagt graag een steentje bij en helpt zowel de Sint als jou. Daarom een aantal tips voor betaalbare design cadeautjes voor jouw interieur. Superhandig als je nog geen verlanglijstje hebt. Of juist als je nog als hulpsint zelf iets leuks moet scoren. Cadeautjes voor in huis waar de goedheiligman blij van wordt want ze kosten nog geen € 25,00.

links: giftshouse.nl € 19,95 | midden: makeover.nl € 5,80 | rechts: rowold.nl € 24,50

Verwen je moeder met een leuke mok met kurk, hoe knus is dat koffie drinken deze winter. En je vader is nooit meer iets kwijt want hij houdt voortaan alle paperassen bijeen met hippe paperclips. Je zus kan haar fruit vanaf nu met allure stallen in een vilten mand. Een prachtig pronkstuk op de eettafel of in de keuken. Kortom, betaalbaar design voor in de schoen.

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

links: tulsicrafts.nl € 19,95 | midden: vtwonen.nl € 12,95 | rechts: raumgestalt € 9,50

We scoorden nog meer leuke cadeaus voor deze feestmaand. Wooncadeaus die bij iedereen in huis wel een leuke plek vinden. Je vriendin shopt voortaan met een cementzak als tas. Hoe bijzonder, met deze tas van gerecycled materiaal doe je ook nog eens duurzaam. Je nichtje beleeft romantische avonden met een leuke kandelaarkaars en je collega vergeet niets meer dankzij echte geluksmagneten. Hoe vrolijk wordt de werkplek met al dat groen op de muur.

Dit zijn cadeautjes die niet alleen leuk zijn om te krijgen maar ook om te geven. Vol verwachting klopt ons hart. En ach Sint rijdt u niet stilletjes ons huisje voorbij? Zet de koers maar in op Den Haag. Het adres is vast bekend: HUISnummer5!

Een gedachte over “Wie zoet is krijgt…design in zijn schoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *