Schilderen is een eitje

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

Op deze eerste paasdag ook druk in de weer geweest met het beschilderen van eieren? Hoe lang heb je nagedacht over het kleurenpalet? Was het veel wikken en wegen? Viel vast reuzemee. Het schilderen van muren is toch andere koek. De kleine kleurenstaaltjes kunnen inspireren en helpen in het maken van keuzes. Maar hoe ziet zo’n kleur er op een hele muur uit? De twijfel slaat toe.

Ik zie regelmatig dat klanten moeilijk kunnen kiezen. Welke kleuren staan goed in mijn huis. Past dit wel in mijn woonkamer? Wat op papier een goede keuze lijkt te zijn, hoeft dat toch niet altijd in werkelijkheid te zijn.  En om daar achter te komen na je een hele muur hebt geschilderd….

Een uitgebalanceerd kleuradvies van HUISnummer5 kan veel leed voorkomen. Zo’n advies houdt natuurlijk rekening met de persoonlijke wensen maar ook met de ruimte, de ligging en de lichtinval. Vraag gerust wat wij voor je kunnen betekenen.

Verlaat de witte muren en kies voor kleur. Kleur doet zo ontzettend veel voor je interieur. Met een andere kleur op de muur kan je je een heel andere sfeer in een kamer creëren. Met kleur kan je mooie accenten aanbrengen en kleur verbindt.

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

Voor alle twijfelaars onder ons zag ik deze week een handig product van Flexa in de bouwmarkt. Een mini verfroller met een kleine verfcontainer geïntegreerd. Met dit handig ontworpen product kan je een groter stuk muur in jouw gewenste kleur aanbrengen.  Kan je direct zien welk effect bijvoorbeeld de lichtinval op jouw kleur heeft. Kies meerdere kleuren dan zit de juiste er vast tussen. Moet lukken want Flexa heeft deze handige gadget in 36 verschillende kleuren op de markt gebracht. En misschien handig om volgend jaar ook je eieren mee te doen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *