Stijlvol Den Haag

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

Wie de laatste weken in Den Haag is geweest kon er niet aan ontkomen. Op veel gebouwen sieren de geel, blauw en rode blokken gekenmerkt door de dikke zwarte lijnen. Je hoeft geen ware kunstkenner te zijn om hierin het werk van Piet Mondriaan te herkennen. Dit jaar is het 100 jaar geleden dat kunstbeweging De Stijl werd opgericht.

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

Met ’s werelds grootste Mondriaancollectie en een van de grootste De Stijl collecties is het Gemeentemuseum het centrum van dit jubileumjaar. HUISnummer5 is op loopafstand van dit museum gevestigd. Genoeg reden om deze week tijdens een thuiswerkdag de eerste van vier grote tentoonstellingen te bezoeken. Hierin wordt het ontstaan van de wereldberoemde kleurcombinatie rood-geel-blauw prachtig in beeld gebracht. Kom ook naar Stijlvol Den Haag en ga mee op ontdekkingsreis door het oeuvre en leven van Piet Mondriaan en De Stijl!

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *