Wonen in je favoriete jeans

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

Herken je dat? Of je haat die jeans of je woont erin! Iedereen heeft wel  een aantal in de kast. De jeans is in de mode niet meer weg te denken. Ook in het interieur lijkt het zijn rentree te maken. Een mooie manier om je inrichting een stoere touch te geven.

Niet voor niets koos Flexa onlangs DE kleur voor 2017: denim drift. Een prachtig vergrijsde blauw die zowel tijdloos oogt als trendy. Wat ons betreft een ideale kleur om mee te combineren en daardoor ook goed toe te passen in veel verschillende interieurs. En vorige week was HUISnummer5 nog op de VT Wonen & Design Beurs. Daar werd deze nieuwe kleur al uitgebreid gepresenteerd.

slide1

Foto links & midden: Flexa | Foto rechts: Binti Home

En gaat het je net wat te ver om direct de kwast te pakken en de muren van deze nieuwe kleur te voorzien? Dan kan je met denim meubels of accessoires ook heel makkelijk een ander accent geven aan je kamer. Spijkerstof is natuurlijk supersterk en nauwelijks verslijtbaar. Prima dus om een poef, stoel of zelfs een bank mee te bekleden. Of wat dacht je van een ‘klassieke’ lamp die met denim ineens helemaal van nu wordt. En je oude jeans is ook nog eens prima te recyclen tot bijvoorbeeld een uniek kussen of vloerkleed.

src="http://www.huisnummer5.nl/wp-content/uploads/

Links: By Molle € 79,00 | Midden: Rug Solid € 249,00 | Rechts: HK living € 174,00

Jeans in je interieur. Wat mij betreft zeker geen haat-liefdeverhouding. Ik roep dan ook Carpe Denim!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *