Een droom voor elke vrouw

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

Jurkjes hangend op kleur, stapeltjes kleding keurig op een rij, schoenen overzichtelijk naast elkaar. Zucht. Is een inloopkast stiekem niet een droom van iedere vrouw?

Ook dit stel uitte aan HUISnummer5 de wens om vanuit de slaapkamer direct een ruimte te creeren waarin kleding en schoenen makkelijk bereikbaar waren. De oorspronkelijke slaapkamer bood te weinig vierkante meters. Omdat dit project onderdeel uitmaakte van een grotere verbouwing was er de mogelijkheid om muren te verplaatsen. De achterwand werd ruim twee meter naar achter geplaatst. En voila, toen werd een droom snel werkelijkheid.

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

Een combinatie van hang- en legkasten werden ingebouwd door HUISnummer5 en lijken nu te zweven in de wand. Wit glazen deuren zorgen voor een rustige maar ook lichte wand. Eenvoudige legkasten van Ikea werden de ideale etalage voor een enorme collectie schoenen waarin het aantal herenschoenen overigens niet onderdeed voor het aantal damesexemplaren. Deze wand vormt tegelijk de achterwand van het bed. Het kan, ook als je niet supergroot woont. Dromen zijn dus soms geen bedrog.

Door creatief met ruimte om te gaan of wellicht een kleine slaapkamer te offeren is een droom snel gerealiseerd. Met veel kastruimte, of juist een meer open constructie zijn er allerlei mogelijkheden om ook bij jou een heerlijke inloopkast te verwezenlijken. Voorbeelden genoeg om lekker bij weg te dromen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *