Badderen in de keuken

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

Aan de vierkante meters lag het niet. Maar om de ruimte als een fijne badkamer te omschrijven? Niet echt. De ruimte was namelijk nog een keuken, een heel oude keuken zelfs. Veel fantasie was nodig om hier in gedachten al fijn te badderen.

Een aparte inloopdouche, een vrijstaand bad en twee aparte wastafels. De wensen waren niet onmogelijk maar dragende muren en een niet te verplaatsen ventilatiekanaal maakten het voor HUISnummer5 minder simpel als het wellicht leek.

Om door de bestaande oude keuken heen te kijken bood HUISnummer5 diverse scenario’s in 3D aan. Het bad toch liever links? Geen probleem. De computer regelt het in luttele seconden. Ging verbouwen ook maar zo snel. De ideale badkamer lag er op papier al snel.

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

Omdat het plan alle bestaande muren intact hield en leidingen slim onder een verhoogde vloer werden weg gewerkt was er geen sprake van sloop- en breekwerk en was ook de echte badkamer snel gerealiseerd.

De werkelijkheid is een goede kopie van de papieren badkamer geworden. Een badkamer die ondanks de zwart / wit tonen zeker warm oogt omdat er slechts beperkt gebruik is gemaakt van tegels en de houten vloer vanuit de hal slim doorloopt tot aan de wastafels. Een lamp als eye catcher en een paar eenvoudige accessoires maken van deze keuken badkamer een ruimte om echt in te genieten.

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *