Een groot gebaar

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.
Onze eetkamer is een plek waar we graag en veel verblijven. Niet alleen om te eten maar ook om lekker de krant te lezen, bij te kletsen met vrienden of om aan de eettafel aan het werk te gaan. Toen ik weer eens achter mijn laptop zat, staarde naar een grote grijze muur, werd het me duidelijk. Het was tijd voor een gebaar aan de muur, een groot gebaar. Met muren van ruim 3.20 meter hoog moesten we vooral niet al te bescheiden blijven.

De makkelijkste weg bewandel ik zeker niet altijd. Want behalve groot moest het ook persoonlijk worden. En dat betekent zelf aan de slag. Het idee van het gebruik van eigen servies en etenswaren, die ook echt met regelmaat onze eettafel sieren, werd geboren. Samen met bevriend fotograaf Tabitha Lemon ging HUISnummer5 een middag aan de slag. Van de yoghurt en de wijn ben ik tijdens de shoot netjes afgebleven, de pasta was al snel steenkoud maar oh dat stukje chocolade. Waren we nou klaar omdat de chocolade op was of was het toch andersom?

Het resultaat is in ieder geval een prachtig en vooral uniek drieluik. HUISnummer5 kan een persoonlijk kunstwerk ook bij jou thuis aan de muur verzorgen.
HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.
Kiezen voor ‘groot’ wordt vaak als spannend gezien. Vaak zijn we in ons interieur nog vrij bescheiden. Nergens voor nodig. Voorbeelden hieronder tonen aan dat een muur echt leeft als is gekozen voor groot. Met groot zorg je voor een (opr)echt gebaar.
HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *