Kleine jongetjes worden groot

Een verjaardag met dubbele getallen nadert. Het werd tijd om zijn slaapkamer om te bouwen tot net zoiets stoers als dat deze aanstaande tiener natuurlijk zelf is. Niet wetende waar te beginnen werd HUISnummer5 om advies gevraagd. Mams en paps wilden geen grote verbouwing, lekker praktisch als het gaat om opruimen, geen kakofonie aan kleuren en kapitalen uitgeven was niet de bedoeling. Grote kleine jongen droomde van een spannend bed, iets met enge beesten en de kleur groen!

Om iedereen tevreden te stellen en vooral om iedereen een goed gevoel te geven voor de daadwerkelijke metamorfose, prikkelde HUISnummer5 de fantasie van jong en oud. Met behulp van een klassiek moodboard en een aantal 3D-weergaven werd de nieuwe kamer al enigszins tot leven gebracht.

Om kosten te besparen werd er een uniek ontwerp, volledig op maat, gemaakt voor een hoogslaper. Zelf aan de slag dus! Twee generaties man konden hier vervolgens al hun stoerheid in kwijt met als resultaat een bijzonder bed. Met slechts 1 blik verf werd kleur en sfeer in de kamer aangebracht. Groen is het zeker maar door niet alle muren te kleuren en een kast in exact dezelfde kleur mee te schilderen blijft het totaal een rustig beeld geven.

Bestaande accessoires combineren met betaalbare nieuwe zorgden er voor dat alles binnen het budget bleef. Hema, Leenbakker en Ikea zijn fijne winkels voor een voordelige finishing touch.

Misschien niet echt stoer maar om 18:30 uur vroeg de aanstaande tiener of hij al naar bed mag. De garantie dat het ook de komende jaren zo makkelijk gaat, geeft HUISnummer5 niet. Wel dat er met eenvoudige middelen een geheel nieuwe tienerkamer kan worden gecreëerd.

Een gedachte over “Kleine jongetjes worden groot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *