Een plek onder de zon…

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

Dat is precies waar ik nu vertoef. Terwijl ik de eerste woorden toe vertrouw aan de iPad, brandt de Siciliaanse zon op mijn lijf. Al lang loop ik met de gedachten te starten met een blog. Maar waar begin je? Gewoon doen was een veel gehoord en gelezen advies. Dat blijkt dan bij mij toch anders te werken. Al maanden loop ik met de gedachten om te starten. Maar daar ga ik nu toch echt. Gedreven door een dosis extra energie opgesnoven uit de vele zonnestralen? Even los van het drukke dagelijkse bestaan waardoor letterlijk en figuurlijk ruimte ontstaat voor nieuwe, andere zaken? Hoe dan ook, het begin is er!

En hoe zeer ik ook geniet van de tijdelijke Italiaanse casa, stiekem mis ik toch mijn eigen bed, mijn eigen badkamer, mijn eigen bank. Kortom, mijn eigen huis. Dat eigen huis op nummer 5. Dat eigen huis is toch het meest mijn plek onder de zon, ook al begrijp ik dat storm en regen nu in Nederland zijn gang gaan. Ok, ik mis niet alles!

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

HUISnummer5 is geboren. HUISnummer5 biedt onderdak aan Josha en Eric. Wonen staat centraal in ons dagelijks leven. Wonen doen we natuurlijk allemaal maar wij genieten van interieur, design en styling en alles wat hier maar een klein beetje mee te maken heeft. HUISnummer5 was niet altijd ons paleisje. Een aantal jaren geleden nog een gedateerd en slecht onderhouden woning. Maar wij zagen alleen de kansen en uitdagingen. Een verbouwing van maanden heeft de liefde doen groeien om hier meer mee te gaan doen.

HUISnummer5 Den Haag | interieuradvies, interieurontwerp, bouwbegeleiding, styling en design.

Steeds vaker worden we gevraagd om mee te denken, mee te helpen en zelfs mee te beslissen als er keuzes in, rondom het huis gemaakt moeten worden. Dat smaakt naar meer. HUISnummer5 is er graag voor ieder huisnummer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *